Flyttedag

Så er det sidste dag i dag, før flyttefolkene kommer i morgen og alle vores ting tager på første del af deres rejse til Dubai.

De første 40 kasser er pakket, så nu mangler vi kun omkring 15-20 kasser. Alt det der ikke skal med er enten solgt, givet væk eller på vej på en lille rejse til genbrugspladsen – man opdager, hvor mange ting man har, som man ikke bruger!

Hotelreservationen kom i går og til Lillys store glæde er der pool på taget, som man kan bade i – derudover ser det ud til at være et godt sted, hvor vi skal starte vores eventyr i Dubai (billeder følger om et par dage). Hotellet hedder Rotana Towers og skulle have udsigt til Burj Khalifa (verdens højeste bygning). Vi skal tilbringe mindst den første måned på det, imens vi kigger efter et hus.

Den sidste snackspisning:

DCIM100GOPROGOPR0176.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s