Farvel

I går, fredag sagde vi farvel. Farvel til Aalborg lufthavn, farvel til Gug Skole, farvel til Hyldehaven, farvel til Gammel Strandvej 9, 5. sal, farvel til 89 trappetrin, farvel til Aalborg. Farvel til vores hjem igennem de sidste fire år. Farvel til Magne og Lillys fødeby. Farvel til gode venner og kollegaer.

Janus kørte ungerne i Hyldehaven om morgenen og tog tilbage til lejligheden for at tage imod flyttemændene. De ryddede stedet på to en halv time – tre mand! Vores møbler og flyttekasser fyldte 20 kubikmeter. Derefter brugte Janus resten af dagen på at tage lamper, gardiner osv. ned og køre på genbrugsstationen med alt det, som vi ikke skulle have med.

Jeg tog på arbejde. Det blev ikke til megen undervisning. Mest farvel, snak og spørgsmål om Dubai og den sidste overlevering til de lærere, som skal overtage mine klasser. Det var mærkeligt og uvirkeligt at sige så meget farvel hele dagen.

I Hyldehaven gav og fik jeg og børnene flere farvelkram.  Vi tog L og M med til lejligheden for at vise dem, at den var helt tom. De spænede rundt på trægulvet og den dårlige akustik fik Janus’ og min træthedshovedpine til at dunke endnu mere (vi samlede og fyldte den sidste flyttekasse kl. 02.45 natten til fredag!), end den gjorde i forvejen. Men jeg tror, at det var meget godt for dem at se, at nu var alle møbler og kasser hentet. Resten af eftermiddagen og aftenen blev brugt på hotellet i Aalborg Lufthavn.

M udforsker sin lugtesans i øjeblikket, og derfor snuser han til alle blomster i øjeblikket. Det inkluderer også den visne bøgehæk ved plejehjemmet ved Hyldehaven og de påmalede planter i opgangen på Gammel Strandvej. På hotellet var det kaktussen på det lille runde bord, som skulle snuses til. Det resulterede i, at M fik rigtig mange små kaktustorne på næsen. Jeg fandt pincet frem og lokkede ham til at sidde stille med Ramasjang, men det var stadig næsten umuligt at få de bittesmå torne ud. Receptionisten på hotellet bistod med saks og en bred rulle tape. Nu begyndte en længere seance, hvor Janus og jeg skiftedes til at holde M og tvinge tape hen over næsen på ham for derefter at rive det hurtigt af igen. Det hjalp. Han er ikke hundrede procent kaktustornefri, men han overlever.

DCIM100GOPROGOPR0191.

2 Comments Tilføj dine

 1. Rasmus siger:

  Hej alle 4.
  Ja, vi blev jo lidt ilde til rede, da vi læste udmeldingen på FB, om jeres beslutning for at rejse til Dubai.
  Noget af et retningsskift! Men vi formoder, at det er velovervejet og en fælles beslutning i har truffet.
  Vi ønsker jer pøj pøj og al det bedste for fremtiden.
  Mange hilsner
  Rasmus og familie

  Like

 2. Ulla Billesbølle siger:

  Dejligt at være med på jeres farveldag i Aalborg og se billed af den tømte lejlighed og at alt er gået efter planen. Magne ved nu allerede at fremtidens blomster stikker (ude at jeg ved om der er kaktusser i Dubai).

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s