Snehvide

I dag afleverede jeg Snehvide i børnehaveskolen.

IMG_2248

Det var en heks, som tog imod hende. Måske ikke det smarteste, hvis man tænker på historien,  men kineseren var optaget med at trøste en anden dreng fra klassen.

For et par uger siden fik jeg en mail fra Mrs Soni, L’s engelsklærer. Den omhandlede en forestående “literacy week” med beskrivelser af indhold. Denne uge er netop afsluttet i dag, hvor alle elever var inviteret til at møde op på skolen udklædt som deres yndlingsfigur fra bøgernes verden. I mailen var præciseret at udklædningen skulle være hjemmegjort – gerne i samarbejde med barnet.  Dette gav mig en del grå hår. Min symaskine ligger i containeren – som ikke er i havn endnu – og L ville utroligt gerne være Snehvide. Det blev altså til ovenstående løsning – se billede – hvor det eneste hjemmegjorte var hårbøjlen, men L var glad. I børnehaveskolen var de andre børn i virkeligt flotte hjemmelavede dragter. Vi har fået plads til M samme sted til september, (jubi – i øvrigt!) og nu ved jeg da, hvad min tid bl.a. skal gå med, når han ikke skal passes herhjemme hele formiddagen.

Efter at have afleveret Snehvide, kom jeg hjem til de her to skønne drenge:

IMG_2256

L’s højre storetå har i de sidste par uger været i gang med et udbryder-forsøg i hendes sandal, og det blev anledningen til at skifte de gamle ud. Så i går eftermiddags stoppede jeg ungerne ind på bagsædet af Mitsubishi’en, og kørte med GPS’ens kyndige vejledning til Marina Mall. L agerede co-driver og gentog alle GPS’ens anvisninger, så “keep right”, “turn left” osv. blev gentaget mindst tre gange. Heldige mig! M var dybt optaget af Lille Nørd på Ipad’en og sagde kun noget, når solen drillede ham ved at skinne direkte på skærmen.

Inden længe var vi fremme ved denne velkendte skobutik:

IMG_2236

Ecco! Dansk koncern og dansk design. Hjemme. Sådan føltes det, da jeg trådte over dørtærsklen til butikken. Jeg fik straks flashback til de mange besøg med ungerne i Aalborgs Ecco. Underligt, hvordan en enkelt skobutik kan få ens store følelser for moderlandet til at vælde frem. Selvom de to hjælpsomme og imødekommende ekspedienter ikke anede, hvad de lavede (de insisterede på, at L skulle prøve sandaler i samme størrelse, som de gamle, selvom jeg viste dem den næsten-undslupne-storetå), og derefter ribbede mit kort for et uforklarligt stort beløb, så var det en fornøjelse for et kort øjeblik at være hjemme i “Danmark”.

IMG_2241
De nye sandaler.

På vej hjem fik vi fornøjelsen af at sidde i en kæmpe bilkø ind til den store rundkørsel, som ligger lige før man drejer af til vores community. Med to utålmodige, trætte unger på bagsædet og vandflasken for længst tømt. Tak for det!

IMG_2244 IMG_2245

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s