Til tops

Vi besluttede os i søndags for at tage en tur i Burj Khalifa, som med sine 828 meter er verdens højeste menneskeskabte bygning. Vi bliver altid negativt påvirkede, når børnene er sløje, så nu skulle det blive rart, at bryde sløjdoms-trommerommen derhjemme med en helt anderledes oplevelse. Janus bestilte billetter online – det er det billigste – og jeg fløj rundt i huset for at pakke diverse vandflasker, bleer, solbriller osv. Stemningen var god. Vi satte os ud i bilen og garagedøren rullede op. Af sted med os. I første rundkørsel opdagede Janus det. Ved tredje afkørsel i rundkørslen kunne jeg også se det. Vi havde valgt den helt forkerte dag at skulle til tops i Burj Khalifa. Overskyet! Eller forurening, dis, tåge – kald det, hvad du vil – i hvert fald ikke blå himmel! Hvor uheldig kunne vi lige være? Hvem tjekker vejret, når man bor et sted, hvor der altid er sol og blå himmel? Okay, åbenbart næsten altid. Nå, men der var ikke så meget at gøre end at køre videre og gennemføre besøget. Lidt slukørede.

Her er billeder fra besøget. Vi tog ikke så mange, da udsigten jo ikke var den bedste. Vi må have revanche en anden gang!

IMG_2349
I elevatoren. Fra 1. til 124. etage på 1 minut.
IMG_2355
Kig lige ned. Det sorte i bassinet er et springvand, som danser til musik om aftenen.
IMG_2360
Kig lige op. Vi var på level 124. Man kan også komme op på level 148. I toppen sidder spiret.
IMG_2361
Jeg elsker Dubais vejnet!
IMG_2368
Da jeg først så billederne, troede jeg, at Janus havde taget dem i sort/hvid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s