Varmen – både inde- og udefra

Sygdommen raser i vores lille Dubai-boble. Den er stædig og vil ikke slippe sit tag i os. Jeg skifter mellem at være tålmodig og plejende OG opgivende og gestikulerende. Hvis ikke det er den ene i den lille familie, så er det helt sikkert den anden. Og det er måske også det eneste positive midt i al denne sløjdom. At vi ikke alle ligger på langs på én gang.

Øretermometeret viser 38, 7 grader. Sygeplejersken Wendy ringede fra L’s børnehaveskole for en halv time siden. L havde feber. Det havde hun også i sidste uge. Og M har haft det de sidste par dage. Jeg har ondt i halsen. Flyvelederen er den eneste, som endnu er gået fri.

L er puttet i underkøjen med bamse, dyne og Ipad, og så håber jeg på, at middagssøvnen vil udføre mirakler.

IMG_2436

Sommeren er ovre os her i Ørkenstaten. Den er nådesløs. Og når det er sagt, så hører jeg gentaget overalt, at jeg ikke har oplevet det værste endnu. Bare vent. Det bliver værre.

Om dagen kommer termometeret ikke under 40 grader. Det føles som en konstant varmtblæsende hårtørrer, når man går udenfor en dør. Vi pakker parasol og havemøbler væk, så solen ikke æder dem op i løbet af de næste par måneder.

IMG_2437 IMG_2438

Poolen kan stadig køle os ned. Vi kan lige klare at gå de 30 meter derned for at tage en svømmetur.

IMG_2259

Forleden købte jeg tre økologiske æbler. Jeg betalte 32 dirhams for dem. Det svarer til ca. 60 kroner. Det var ikke med vilje! Jeg havde ikke kigget ordentligt på prisskiltet, men bare været glædeligt optaget af det faktum, at man overhovedet kunne få økologiske æbler hernede. Så de æbler blev selvfølgelig nydt – hver en bid.

IMG_2140

Men generelt er jeg overrasket over, at mange ting hernede koster mere end i Danmark. Det er ikke kun madvarer fra økologisk landbrug. Det er f.eks. også alle slags mælkeprodukter – de er jo importerede.

Regninger for Emicool og DEWA fra maj måned kom i går og elektricitet, vand og aircondition er også dyre poster på budgettet. Det kan enhver jo egentlig nok regne ud – come on – vand i en ørken kan kun være dyrt.

De højere priser går fint i spænd med Janus’ højere løn – sammenlignet med den danske. Men vi kommer måske ikke til at spare lige så meget op, som vi regnede med, før vi tog af sted.

Der er også overraskende lave priser. F.eks. på taxaer, junkfood, brændstof til bilen og manuelle serviceydelser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s