Besøg

Vi vågner op til visheden om, at de dejligeste mennesker ligger inde i gæsteværelset og sover flyrejsen fra København ud. De ankom sent i går aftes og var jo et par timer bagud i forhold til os. Alligevel når L lige at sige hej til faster C og kusine O inden hun skal i børnehaveskole.

Vi har de sidste par aftener stået på hovedet i de en milliard flyttekasser for at kunne byde vores gæster velkommen i et hus, som ligner et hjem. Og det er lykkedes. Vi mangler stadig en del billeder på væggene, og jeg mangler at sortere alt vores vintertøj. Men alt i alt er vi kommet langt og det føltes SÅ rigtig godt at have fået alle vores ting.

I bilen på vej til børnehaveskole spørger L begejstret, om de skal blive og spise aftensmad hos os. Ja! De skal bo hos os i 12 dage! Øj, det bliver hun glad for at høre.

M og O leger sammen ved legekøkkenet hele formiddagen:

IMG_2557 IMG_2558 IMG_2559

Vi tager en stille og rolig afslappende dag herhjemme. Janus har fri og henter L kl. 12.00. Efter et par timer med kortspil og tegnefilm kalder poolen på os. Vi svarer den venligt, at vi er på vej. Billederne taler vist for sig selv:

IMG_2564 IMG_2565 IMG_2566 IMG_2567 IMG_2570

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s