Badenymfer og flodheste

I forgårs stod den på vandsjov. Hele dagen. Alle sammen. Vi kørte af sted mod Aquaventure Waterpark i to biler. Bevæbnet med badetøj og håndklæder.

IMG_2604
Janus køber billetter.

Ved ankomst klædte vi om og – vupti – badenymfer og flodheste (bestem selv, hvem der er hvad) var klar til at hoppe rundt/ligge i blød i kanten af Children’s pool splash i mange timer.

IMG_2611 IMG_2608 IMG_2606

På et tidspunkt måtte vi kravle op på land for at indtage føde.

IMG_2612

Det var svært at få madro på grund af den her fætter:

IMG_2617

En tiltrængt lur for de helt små efter frokosten. Se lige M. Han havde det frygteligt varmt.

IMG_2620 IMG_2619

Jeg kørte ham længere væk fra poolen, hvor der var mere vind og skygge. L gik med for at afkøle sig med en trutti frutti slush ice.

IMG_2621

Og her ser vi ryggen af et par fyre, som går af sted for at prøve Leap of faith. Det er en næsten lodret vandrutsjebane med et fald på syv etager og gennemkørsel i en tunnel i et hajbasin.

IMG_2622

Janus har klippet en video sammen fra vores dag:

Aquaventure-tur

I dag stod den på noget knap så sjovt. Onkel J og jeg var kørt op til Dollar for at forlænge lejen på min Mitsubishi, da jeg får at vide, at jeg har fået en fartbøde! “Det må være en af de gange, Janus har kørt den,” var min umiddelbar kommentar. J var enig. Han spurgte Dollar-manden om dato og tid, imens jeg tjekkede kalenderen. Det viste sig, at det var den dag, hvor L, M og jeg havde besøgt L’s legekammerat M, så det VAR mig, som havde kørt for stærkt. Jeg betalte for lejen af bilen og to minutter efter ringede Janus. Han får en sms hver gang, jeg bruger mit kort (jeg kan ikke oprette en konto, da jeg ikke har nogen indtægt og har derfor et kort til Janus’ konto). Han ville bare lige høre, hvorfor beløbet var så stort? Jeg måtte krybe til korset og fortælle om fartbøden. Han grinede heldigvis bare af ironien i det: Det er den af os, som kører mest konservativt, som får en fartbøde. Åndsvagt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s