På glatis

Janus har haft fri de sidste par dage, og derfor har vi holdt en pause fra Dubais mange legeland for at lave noget andet og anderledes.

I Dubai Mall er der en skøjtebane, og L har tit snakket om, at hun gerne vil lære at stå på skøjter. Nu skulle det prøves. Jeg pakker vintertøj til os alle fire. Desværre skal man være tre år for at skøjte, og M er svært utilfreds. Han kigger langt efter Janus og L på banen. I flyverdragt med solbriller og sandaler. Jeg bestikker ham med en figenstang, og bagefter finder han selv på at klatre op og ned på tilskuerrækkerne. L har svært ved at stå på isen, og vi lejer en pingvin til hende. Det viser sig at være rigtig godt – både for hende og for Janus’ ryg – og hun udvikler lynhurtigt sin formåen på den time, vi er der.

IMG_2883 IMG_2887 IMG_2889 IMG_2891 IMG_2896 IMG_2902

I formiddags legede L og M med Dammiis datter Thilansa. De spiste formiddagsfrugt:

IMG_2916 IMG_2918 IMG_2920

Og legede prinsesser på shoppetur:

IMG_2924 IMG_2926 IMG_2928

Her har Dammii bedt dem posere foran kameraet (det ses tydeligt, hvem der har prøvet det før):

IMG_2931 IMG_2932

Jeg forsøder tilværelsen med koldskål til dessert efter frokosten. Det har de to små aldrig smagt før. Men jeg har fundet en opskrift med soyamælk og soyayoghurt, og så snublede jeg over en bakke økologiske jordbær i det lokale supermarket. De var væsentlig bedre end de konventionelle fra USA, som modner i store kølebokse på vej hertil. Så det blev til jordbærkoldskål med ristet havregryn:

IMG_2933

Til eftermiddag tog vi i Little Explorers – Dubais svar på Experimentarium. Læring og leg går hånd i hånd. Her kan børn afprøve, udforske, undersøge og opleve fænomener om sig selv, kroppen, samarbejde osv.  Centeret er inddelt i fem zoner med hver deres tema. Og vi når rundt om dem alle på to timer. Vi føler os superheldige, for vi er stort set de eneste besøgende og behøver ikke stå i kø eller dele med andre.

M og L er absolut ikke de eneste, som er begejstrede. Billederne taler for sig selv:

IMG_2934 IMG_2937 IMG_2938 IMG_2944 IMG_2949 IMG_2953 IMG_2959 IMG_2961

One Comment Tilføj dine

  1. Marlene Weidanz siger:

    Hvor er dejligt at Lilly ikke ved hvordan ‘man poserer’ 👍 Søde børn – skønne vokse!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s