Penge

Janus tager på arbejde og tjener penge. Jeg er sammen med ungerne og bruger penge. Han ved altid, hvor vi er, og hvor mange penge jeg har brugt, for han får en sms, hver gang jeg svinger kortet. Totalt Bigbrother. Men jeg generes ikke af det. Jeg bruger penge, som hvis det var mine egne. Hverken skrupler, fordi det er Janus, som tjener dem eller mindreværdsfølelse over at jeg ikke bidrager økonomisk til familien fylder på øverste etage. Udemærket. Men Janus og jeg havde også fælles økonomi tilbage i Danmark, og han havde ikke flere penge på kontoen, blot fordi han tjente mere end mig. Så det er sådan set ikke så anderledes hernede.

Og apropos moneter, så glødede kortet rødt i går eftermiddags, da Janus var et smut forbi Childrens Garden og betale første termin for både M og L. Husk at gange med to!

IMG_3096

L skal være i skole fra 8.30-14.00 og M fra 8.30-12.00. En logistisk ret upraktisk ordning, som kun er blevet til, fordi L SKAL være der til kl. 14.00 (nu er det ikke pre-school, men KG1) og mine moderfølelser overrulede min fornuft, så jeg skrev under på at lille M skal være mindst muligt i institutionen. Men som damen på kontoret tørt konstaterede til Janus: “Det skal din kone nok blive hurtigt træt af. Vi tilbyder altså også lur til de små. Hun kan komme og lave det om, når hun ikke mere gider hente to gange på en dag.” Vi får se.

 

Herhjemme går flyvederens fritid med at bore huller i væggene. Han har fin hjælp af den lille assistent:

IMG_3093 IMG_3094 IMG_3095

Nu mangler der ikke mange huller, så tør jeg godt love en rundvisning her på bloggen i snarlig fremtid. Stay tuned! I mellemtiden forkæler jeg de to håndværkere med rosinboller og pære-spinatsmoothie.

IMG_3092

 

Det er alligevel lykkedes os at lave et papkassehus. Kassen fra den nye lænestol til soveværelset var yderst brugbar. L og M brugte en hel formiddag på at bygge, det var rigtig sjovt.

IMG_3082 IMG_3085IMG_3087

Udover husbyggeri har vi været på skattejagt. L gik forventningsfuldt rundt i huset langs den stiplede linje på kortet. Til sidst endte hun i legeværelset, og der måtte jeg bruge “Tampen brænder” , før hun fandt slikkepinden i en æske på skrivebordet. Hun fejrer jagtens gevinst med lidt afslapning i sofaen.

IMG_3097IMG_3098 (1)

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s