Kage?

“Far, jeg vil gerne kigge på Den store sorte skærm og drikke en ABC, når M skal sove lur. Må jeg det?” Janus kigger spørgende over på mig. Jeg smiler. L snakker i koder, så M ikke kan forstå, hvad hun vil og blive ked af, at han ikke kan det. Den store sorte skærm er Ipad’en, og L har selv fundet på kodenavnet. Det har eksisteret længe – M har længe vidst, hvad ordet Ipad betyder. En ABC er nyt. Ingen af os har hør det før. Men det må komme fra forleden, hvor jeg spurgte L, om hun ville have en J-U-I-C-E. L kan huske, at jeg stavede ordet, men ikke hvilke bogstaver, jeg sagde. Janus henter juicen i køleskabet, og jeg går ovenpå og putter M til middagslur.

Forleden ringede det på døren, og det er altid lidt spændende, når man ikke venter nogen, og der ikke rigtig sker så meget andet i vores liv. Jeg åbnede for en indisk mand med en stor hvid æske i armene. Det var en kage. Og det måtte være en fejltagelse. Vi havde ikke bestilt kage. Desværre. Så jeg skød tungt med argumenter om, at det måtte være den forkerte adresse mod den stakkels inder. Han fik ikke et ord indført. Men på et tidspunkt var jeg nødt til at trække vejret, og så benyttede han situationen til at indskyde følgende: “It’s a present, ma’m”. Okay? “From who?” Han rystede på hovedet og rakte mig æske og kort. Så gik han tilbage til bilen for at hente en stor buket blomster i vase. Janus stødte til for at se, hvad postyret ved døren gik ud på.

IMG_3102IMG_3100

IMG_3099

Det var såmænd bare vores bank, som ønsker os tillykke med købet (eller lånet?) af den nye bil. Danske bank kunne måske godt lige lære lidt af det.

I onsdags tog vi en festlig afsked med Dammii og Thilansa, som skal rejse på ferie til deres hjemland, Sri Lanka. Alle deltog i festen, se selv:

Lilly danser

Og M tog en solo på trommen:

Magne trommer

M er blevet klippet for første gang i sit liv. Fehåret måtte lade livet. Det lykkedes kun, fordi han sad i en plastikbil imens. Og det var rigtig svært bagefter, da det blev søsters tur.

foto 1 foto 2 foto 3

Nu har stilheden sænket sig her i townhouse 930. Begge troldeunger trækker vejret tungt på hver sin madras i køjesengen. Janus styrer med fly. Jeg befinder mig i en rus af lykke, fordi jeg har taget hul på serien Vikings:

IMG_3106

Og jeg diskuterer hver aften med mig selv, om jeg skal gå i seng eller liiige tage et afsnit mere …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s