Forstærkning og forsyninger

Lad os være ærlige – (og dette er ikke breaking news for småbørnsforældre) – presset er større, når ens to troldeunger hænger i skørterne med svedige pander og grøn snot i et par dage i træk. Og selvom glasøjnene i dagstimerne egentlig kun orker at kigge på en lille eller en stor skærm, så opstår presset, når man skal trøste, servicere og kramme TO på én gang ovenpå en nat tilbragt sammen med den ene ildkugle i underkøjen – i alt for få timer. Det kan godt være jeg ikke GÅR på arbejde, men jeg ER ihvert fald på arbejde disse dage. Derfor er det også super skønt, at der er kommet forstærkning. Min mor. Besøget har været planlagt i lang tid – men det passer godt med, at mine poser under øjenene er større end normalt, og jeg i øvrigt også er ved at få lidt kuller af at have været indespærret i huset med to børn i mange dage.

I de sidste fem måneder har jeg måttet undvære min mor. Det er lang tid. Og jeg har savnet hende. Men nu er hun her, og hun falder ind i vores rutiner, som om hun var flyttet med herned, og vi nyder hvert et minut.

I går besluttede Naturkatastrofen sig for at bringe lidt action ind i vores liv og bestige denne her:

IMG_3209

Til at starte med gik det sådan set også ok, han sad og legede en stund ved køkkenbordet. Vi andre spiste frokost og var uopmærksomme og vupti – et brag og et skrig – og stolen havde taklet lille M på hans nedstigning af den. Han blødte både i panden og på læben. Og var ulykkelig. Vi trøstede, tørrede og kølede med frosne majs. Diskuterede om læben skulle limes. Han faldt i søvn i mine arme, og jeg lagde ham i sengen. Så kiggede vi på læben en gang til i lyset af telefonen og konkluderede, at den måtte klare sig selv. Nu har han plaster i panden OG et sår inden under.

IMG_3176 IMG_3179

Om eftermiddagen fejrede vi genforeningen af tre generationer med amerikanske pandekager og dadelsirup. Multikulturel spise i et mulitkulturelt land.

IMG_3152 IMG_3161 IMG_3156 IMG_3159

Min mor havde nye forsyninger med. Remoulade og Zendium. Shampoo og vaniljepulver. Briotogbanebyggeri (er det mon et ord?) er et hit herhjemme, og jeg har købt ekstra skinner til banen på dba i Danmark. En sød kvinde i Søborg har leveret Brio’et til min mor i Roskilde, som så har fyldt kufferten. Sporerne skulle indvies og sådan forsvandt resten af eftermiddagen.

IMG_3164 IMG_3165 IMG_3169

 

 

I dag tog vi til Dubai Mall for at lege i Le Petit Palais i den franske del af centeret. Et særlig fint legeområde for børn, hvor en lille by er bygget op med købmand, beauty salon, veje og benzinstation.

IMG_3183 IMG_3187 IMG_3189 IMG_3195

 

Derefter frokost og lur til M. Imens kiggede vi på de mange fisk i det store akvarie.

DSCN3407

I Bateel kan man få stillet sin lyst til dadler. Alle sorter og varianter med forskelligt fyld. Lyse og mørke. Seje og bløde. De var gavmilde med smagsprøver derinde, så vi returnerede deres gavmildhed med et stort dadelindkøb. Lad os se, hvor lang tid det holder.

DSCN3444 DSCN3446

Og inden turen gik hjemad indviede Janus min mor i de forskellige emirer og præsidenter i UAE.

IMG_3208

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s