Kæresteri

Souk Madinat Jumeirah blev vores tilflugtssted i går, da vi tog fri fra mor- og farrollen et par timer og nøjedes med bare at være kærester (eller mand og kone, men det lyder simpelthen så fladt).

IMG_3269 IMG_3270

Madinat Jumeirah er et resort i typisk Dubai-stil med hoteller, restauranter og butikker. Stedet er bygget op som en forhistorisk markedsplads – en souk i mellemøstlig stil. Imellem hotelværelser og -lejligheder løber små kanaler, hvor der sejler både rundt. Det er lavsæson, og der var kun få andre turister, som daskede rundt med kameraet på maven og kiggede på souvenirs. Butikkerne og bodernes store udvalg interesserede os ikke. Vi havde kun øje for hinanden. Vi ville snakke og samtale uden afbrydelser. Grine og tie sammen. Bare være. Sammen.

Kæresteri af fysisk karakter måtte blive en anden dag, for vi var selvfølgelig nødt til at overholde påbudet om ikke at kærtegne offentligt.

IMG_3277IMG_3271

Det føltes helt nøgent at skifte Mazda’en ud med Ford’en og drøne af sted uden ekstra bleer og vådservietter. Vi var så ufornuftige, at vi ikke en gang tog en flaske vand med! Ford’en blev parkeret i fint selskab med den her:

IMG_3268

Så drak vi kaffe på Starbucks. Gamle minder blev vendt og drejet. Tidligere samtaleemner blev taget op og fortsat. Lange pauser og stirren ud på kanalen. Planer for fremtiden og rejsedrømme blev diskuteret. Afbrudt af sugerørernes gurglen i bunden af plastikbægerne, rejste vi os for at prøve en sejltur på kanalerne.

IMG_3272

Vores skipper – en sri lankansk mand – var meget imødekommende og snaksalig. Han opremsede en masse ligegyldig facts om hotelværelserne, så vi spurgte ham om hans hjemland i stedet, og fik ham til at fortælle om det.

IMG_3280 IMG_3283 IMG_3290

Efter bådturen tog vi på The Meat Co og spiste store burgere. Janus var i kødhimlen, og dette måtte han selvfølgelig lige snapchatte til resten af verden.

IMG_3304 IMG_3302

Sidst på eftermiddagen trillede Ford’en ind på sin plads i garagen, og vi blev mødt af et par glade unger. Vi havde købt klipklappere med Anna og Elsa fra Frozen til L, og det var et stort hit:

IMG_3305

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s