Burger eller pizza?

“Jeg endte med en burger, ik?” Janus kigger spørgende på mig henover juicen. “Jo.” Et – for Janus – stort dilemma er, når menukortet både indeholder pizza og burger. Hvad skal han vælge? Han har guidet flyvere siden kl. 06.00 om morgenen og er derfor for træt til at huske, hvad han netop bestilte hos tjeneren. Her er vi på Organic Foods and Café i for at spise og handle i supermarkedet bagefter.

DSCN3700 DSCN3717

Og de sidste mange dage med min mor på besøg er fløjet af sted.

Vi har leget med modellervoks:

DSCN3807 DSCN3808

Nydt poolen:

IMG_3315 IMG_3316 IMG_3317

Lavet skyggespil over Klods-Hans. L lærte sig historien udenad og var særligt god til Klods-Hans’ “Halløj, her kommer jeg!” og prinsessens “Duer ikke. Væk!”

DSCN3815 DSCN3820 DSCN3824 DSCN3829

Besøgt Butterfly Garden

DSCN3724 DSCN3790

Spist på Wagamama

foto 1 foto 2

Og vist The Childrens Garden frem

DSCN3893 DSCN3895 DSCN3899 DSCN3903 DSCN3894 DSCN3910

Her var vi heldige, for Ms. Soni (L’s engelsklærer) var mødt ind for at rydde op i diverse klasselokaleeffekter inden eleverne starter d. 30. aug., og vi fik lige hilst på hende. L skal gå i KG1 i Falcon-klassen. KG1 svarer til den danske børnehaveklasse.

Janus er i sidste fase af sit udtjekningsforløb – her skal han lære at stå på egne ben. Det betyder, at han forhåbentligt er færdig med at sidde med en instruktør i nakken om små tre ugers tid. I skrivende stund spørger jeg ham, hvordan har har det med at kunne skimte lyset for enden af tunnelen. På godt beskedent jysk svarer han blot: “Det bliver da meget rart”. En underdrivelse!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s