Ham her …

… fejrede vi i går. M blev 2 år. Vi havde en dejlig dag med alt, hvad der hører sig til en børnefødselsdag; flag, balloner, fødselsdagstog, sang, skypeopkald fra familie i Danmark, lykønskninger på fotostream, gæster, kagemand (godt nok lavet af boller, men synes alligevel at ordet bollemand lød forkert), poolsjov, pizza og leg.

Kl. 7.03 spiste vi morgenmad og pakkede gaver op:

IMG_3359 IMG_3363 IMG_3370 IMG_3372

Den elektriske spækhugger blev afprøvet i håndvasken:

IMG_3379 IMG_3380

Walt Disneys Askepot blev sat i DVD-afspilleren:

IMG_3382 IMG_3381

Og formiddagen gik i et afslappet tempo med at gøre lige det, som vi havde lyst til.

Det var dog mest L, som var optaget af Askepots lidelser. M derimod blev opfindsom. Han stod på hovedet i køkkenskuffen og kom ind med vinoplukkeren. Så “borede” han huller i væggen. Ligesom far. “Hold ørerne, mor,” siger han. Han får lov at “bore” et par gange under skarpt opsyn fra undertegnede, og så guidede jeg ham over til togbanen. Her demonstrer han, at den kan man også køre med biler på:

IMG_3384 IMG_3388

Om eftermiddagen kom familien F til kagemand, saft og kaffe.

IMG_3390 IMG_3394 IMG_3401 IMG_3411

Vi spiste pizzaer og bagefter øvede børnene sig på voksenlivet i legen “Mor, far og børn”.

IMG_3416 IMG_3419

Det er to år siden at M kom til verden ved en meget hurtig fødsel. Han havde fart på dengang, og det har han stadig. Han elsker at sparke til bold, køre stærkt på plasticmotorcyklen, svømme, løbe, klatre og i det hele taget bruge sin krop.

Han synger ofte og HØJT. Lige fra “We will rock you” til “Op lille Hans”. Med dans eller klap til. Han øver sociale færdigheder og siger høfligt “Nej tak” klart og tydeligt, når jeg siger, at nu skal han sove lur (og læg mærke til, at jeg ikke stiller et spørgsmål). Han elsker sine biler, og vi finder dem overalt; i autosædet, under sofapuderne, i badekarret og på natbordet. L er hans store idol, og han praktiserer at kopiere hende størstedel af tiden. Hun kvitterer med lange våde kys på det lille runde hoved.

M – du er to år nu, og vi glæder os til mange år fremover sammen med dig:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s