Kort, kortere, kortest

Ah ja, vi muntre os med øretermometer og panodil i lange baner herhjemme. Hvad der startede som en lille uskyldig forkølelse i sidste uge er nu gået hen og blevet en ubehagelig stædig influenza. Først lagde den L ned, så mig (henover weekenden) og nu M. Vi krydser fingre for, at Janus går fri for i morgen eftermiddag tager vi på roadtrip til Oman. Onsdag og torsdag er officielle helligdage hernede pga Eid, og vi vil ud og opleve nabolandet.

På grund af tilstanden hos os i øjeblikket vil jeg hermed begå det indtil videre korteste blogindlæg. Der er nemlig ikke mange, som gider læse om varme pander, løbende næser, nys, ømme halse og hoste.

På gensyn om en lille uges tid!

One Comment Tilføj dine

  1. Marlene Weidanz siger:

    God bedring til alle ❤️

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s