Picnic i ørkenen

Vi er mætte af de sidste par dages oplevelser. M.Æ.T.T.E. Stopmætte. Man kan endda ane en lille topmave nederst på torsoen. Der kan simpelthen ikke klemmes mere ned. Men det er også okay for i morgen starter hverdagen igen. Med knap så mange oplevelser. Med arbejde, skole, indkøb, oprydning, vasketøj, trætte unger og alt, hvad der hører med. De to nordjyder stiger om bord på KLM om et par timer for at vende tilbage til Danmark. De er vist lige så mætte. Om lidt kan de fordøje det hele lænet godt tilbage i flysæderne.

Efter et par dage på egen hånd i diverse malls, var det tid til fælles oplevelser med Morten og Malene. Islamic New Year i torsdags gav os en fridag, så vi havde tre dage sammen i træk.

Torsdag havde vi planlagt en picnic i ørkenen. På egen hånd. Udenom diverse adventure selskaber. Dog med kyndig vejledning fra en af vores herboende venner. For hvor kører man lige hen? Der er jo ørken alle steder. En rød knappenål på et digitalt kort vidste os vej og pludselig befandt vi os ude midt i ingenting. Omgivet af de smukkeste beige sand dunes med små bølgede riller formet af vinden (jeg er nødt til at bruge det engelske ord for hverken klitter eller bakker er dækkende). Bilen efterlod vi i vejkanten, og så kunne vi faktisk nøjes med at gå over den første dune for at få følelsen af at være i ørkenen. Med sand så langt øjet rakte. Vi startede med at prøve de medbragte numsekælke, men de tog ikke fart, så vi skabte vores egen ved at løbe ned ad.

IMG_3981 IMG_3987 IMG_3997P1000877

Mere leg og på opdagelse

P1000859 P1000896 P1000901 P1000919

Hjemmelavet hotdogs og solnedgang (læg mærke til kontrasten i følgende: vi sidder i en ørken i et muslimsk land og spiser noget så dansk som en hjemmelavet (svine-)hotdog)

P1000924 P1000947 P1000951 IMG_4005

En tur i ørkenen i Dubai kan vel sammenlignes med en tur i skoven i Danmark. Det handler om at lege, være sammen og nyde naturen. Det var en fantastisk oplevelse!

Fredag og lørdags begivenheder må blive aftenens cliffhanger. Jeg kan ikke holde mine øjenlåg åbne længere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s