One more time

I morges ved morgenbordet:

M: Hvor er Mårten og Lene?

Jeg: De er rejst med fly hjem til Danmark.

M: Øv.

M tænker lidt og tilføjer så: Mig gerne op til Mårten.

Jeg: Det kan jeg godt forstå. Det var også rigtig sjovt at lege med ham.

M fortsætter sin skovlen cornflakes indenbords. Vi går bagefter op for at tage tøj på. Men inden kigger vi lige ind i gæsteværelset, som er helt tomt. L snuser til den ene dyne. “Her har Malene ligget. Det kan jeg lugte,” konstaterer hun. M nikker. Han er enig.

Der er ingen tvivl om, at de to troldeunger i den seneste uge har hygget sig ualmindeligt meget med al den opmærksomhed, som Morten og Malene gav dem. De kommer til at savne deres indlevelse, fantasi og alle krammene.

I fredags tog vi en tur i Aquaventure.

På vej til vandlandet gik vi igennem det shopping mall, som ligger i Atlantis hotellet. Her kan man både hæve sig et par guldbarre (dem af guld!) og købe en vandpibe til 15.000 kr. designet af selveste Porsche. Dubai i en nøddeskal.

P1010041 P1010042

P1010046 P1010047

Malene – forventningsfuld – lige inden for indgangen

P1010053 P1010059

Det var vores anden gang i det gigantiske vandland, men MIN første gang i et par af rutsjebanerne. Vi skiftedes til at lege med ungerne i området for små børn og prøve rutsjebaner for store legebørn. Både Janus, Morten og Malene var frygtløse. De prøvede de berygtede Leap of Faith og Posidons Revenge og NØD det. Jeg var lidt mere skeptisk (læs = ræd for højder) og krøb udenom. Måske en anden gang …

P1010063 P1010064

Se Janus her, hvor han først lader til at være fuld af overskud, men så ret hurtigt finder et dybere toneleje:

Poseidon’s Revenge

P1010069

Med slushice i maven, rynket hud på hænder og fødder og klorlugt i næseborerne var det dejligt at komme hjem til rugbrødsmadder og bløde madrasser.

Da ungerne boblede med hver deres bamse i armene, skålede vi i dansk vikinge mjød og Bateel’s lækre gourmet-dadler.

IMG_4016

Mjøden er købt sidste sommer på vikingemarkedet ved Lindholm Høje. Den er brygget på mjødurt og smagte af honning og dansk sommer (jeg er jo lidt en skabsviking på den ikke-vikingeagtige måde og elsker bøger, film og historiske markeder som skildrer vikingernes liv og bedrifter).

Dansk mjød, arabiske dadler, godt selskab – kontraster i “Absurdistan” –  dejlig måde at afslutte dagen på!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s