Øm i lænden

Lørdag var vores sidste dag med Morten og Malene. Det fejrede vi med endnu en rigtig fed oplevelse.

Wakeboarding.

Watercooled var vores værter. De tilbyder alverdens vandaktiviteter og ligger ved det ekslusive Jebel Ali Golf Resort and Spa. Stranden er menneskeskabt, og vandet indrammes af kunstige sandbanker, så store bølger fra havet ikke kan forstyrre surfere, paddleboardere, folk på vandski osv.

P1010104P1010102

M var ikke vild med at få redningsvest på. Men hans klynkeri ophørte straks, han kom ud i båden. Da motoren startede, og Morten steg op fra vandet med wakeboardet spændt på fødderne, sad han musestille og kiggede. Der kom en sagte hvisken: “Mig sejler”.

P1010107 P1010108 P1010111 P1010117

L var derimod mere larmende. Hun brød ud i voldsom gråd første gang Morten røg i vandet. Vi trøstede, og fik Morten til at vinke, så hun kunne se, at han var okay. Men hun var stadig ikke overbevist. Da Mortens tur var ovre, og hun blev klar over, at jeg også skulle prøve, klamrede hun sig til mig. Hun ville have mig med ind på stranden i stedet for. Vores instruktør sejlede Janus, M og L ind på stranden. L faldt til ro efter at have fået fast grund under fødderne, og jeg kunne koncentrere mig om at lytte til instruktørens gode råd. Efter lidt vanskeligheder med at komme op at stå på boardet (og for mange tanker om, hvordan man gør), lykkedes det mig at surfe på bølgerne fra båden, og det var SJOVT!

P1010166 P1010175 P1010181 P1010195

Joanna på Wakeboard

Morten havde prøvet det før og var fuld af overskud. Vinkede og hoppede:

P1010145 P1010151

Malene – newbie som mig – og lige så begejstret:

P1010204 P1010256

På stranden imens:

P1010259

Efter den actionprægede wakeboarding syntes paddleboarding helt meditativ:

P1010267 P1010269

Om aftenen snakkede L og jeg om sejlturen. Hun fortalte, at da hun havde set Morten falde i vandet, blev hun bange for, at han ville drukne. Af samme grund ville hun have mig med ind på stranden. Vi snakkede om, at det også så lidt voldsomt ud, da Morten røg i, men at vi havde redningsveste på og derfor ikke kunne drukne. Det var helt tydeligt rigtigt rart for L at snakke dagens oplevelse og de følelser som var opstået hos hende igennem, inden hun lagde sig til rette på puden og lukkede øjnene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s