Akrobater i luften

S holder ferie. Hun lægger sin telefon i køleskabet og kan ikke huske, hvad ugedag det er. Dejligt!

I tirsdags havde Janus tidligt fri og han og C tog de store unger med til Airshow. Janus var velforberedt til showet med en splinterny linse til vores kamera, og da S og jeg kom med de to mindste efter deres middagslur var memorykortet beriget med mindst 80 nye billeder af akrobaterne i luften. Jeg underdriver ikke, når jeg siger, at min søde mand var svært begejstret. Det var også flot. Se selv:

Den nye Airbus 350

Den nye Airbus 350 Airbus 350

Gymnaster på en Boing Stearman

akrobat

UAE’s farver fremført af Al Fursan (Arabian Knights)

Al Fursan 2 Al Fursan 3 Al Fursan Al Fusan 4

Udstilling af forskellige fly – Emirates Airbus 380’er i baggrunden (vores vinger til jul)

Emirates a-380

Eurofighter

Eurofighter 2 Eurofighter

F-16

F-16 2 f-16

PC-21 – bl.a. træningsfly i UAE Airforce

PC 21 2 Pc21

F-22 Raptor

Raptor f-22 2 Raptor f-22

 

The Children’s Garden var vært ved en lanternefest i går. En tysk tradition som knytter sig til en helgen, St. Martin, som engang delte sin kappe i to for at svøbe den ene del om en forfrossen tigger. I Danmark kender vi bedre fortsættelsen af historien – at han ikke ville være biskop og gemte sig i en gåsesti. Lyset fra lanternerne skal forhindre os i ikke at blive overvældet af det tiltagende mørke. Hernede er mørket ret konstant året rundt. Det tiltager/aftager højst med et par timer. Men det var stadig hyggeligt at tage del i den tyske tradition. Vi mødtes ved Costa Coffee i det lokale center og gik den korte vej hen til skolen. Alle børn med fine lysene lanterner – lavet i de foregående dage på skolen. Den store legeplads var stedet, hvor vi samledes og børnene sang. Sange om lanterner og lys på både engelsk, tysk og arabisk. L nød det. Koncentreret sang hun med uanset sprog og lavede fagter til. Halv syv var festen slut, og det var hjem på hovedet i seng.

IMG_4423 IMG_4427 IMG_4429 IMG_4437 IMG_4441

 

I dag har – vejrmæssigt – været helt speciel. Store tunge regndråber faldt ned fra himlen i morges, da vi skulle følge L i skole (M er stadig ikke ovenpå efter sygdom). Men hør lige! Regn? I en ørkenstat? Det var mærkeligt. Spændende. Og meget eksotisk. L og M plagede om at få regnjakker på, og jeg føjede dem trods det stadig var næsten tredive grader udenfor. Undervejs faldt snakken på Danmark, hvor vi jo har oplevet meget regn (!), og jeg kom sådan til at glæde mig til jul, hvor vi skal på juleferie i moderlandet.

IMG_4444 IMG_4446 IMG_4447

I eftermiddags stod den på bobler, hjemmebagte chokolade cookies og melon. Slet ikke værst.

IMG_4448 IMG_4453

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s