Zabeel Park

Efter regnvejret i torsdags er temperaturen faldet markant. Vinteren er begyndt. Vi har kun sølle 27 grader midt på dagen. Det betød også at vores to stankelben af et par børn (det må jeg gerne kalde dem, for sådan så jeg også selv ud, da jeg var lille) frøs i Aquaventure i fredags, hvor vi tilbragte første dag i weekenden. Trods gåsehud og klaprende tænder havde vi en rigtig dejlig dag. S og C fik prøvet diverse vilde rutsjebaner og kunne krydse det af på listen over, hvad de gerne ville opleve her i Dubai.

Lørdag formiddag bød på leg i Zabeel Park. En stor offentlig park med brede skyggefulde boulevard-lignende gangstier, underlige skulpture og sjove legepladser. Vi nåede kun en brøkdel af parken, så her må vi tilbage igen inden længe.

IMG_4456 IMG_4457 IMG_4458 IMG_4459 IMG_4460

Det var ikke kun de små, som legede:

IMG_4469

Efter frokost delte vi os op, så Janus og C tog Det gamle ægtepar med for at se på motorshow. S og jeg ville spise i parken og dase på græsset, imens de små sov lur. S’s guidebog lokkede med løfter om en restaurant i parken, men vi kunne ikke finde den. Da vi spurgte i en af kioskerne, fik vi at vide, at der ingen var. Ved udsigten til en frokost bestående af pomfritter og is, besluttede vi os til at køre til nærmeste center. Wafi Mall. Et æstetisk kunstnerisk mall med temaet “Det gamle Ægypten”, men så kunne det heller ikke mere. Cafeen var ikke noget særligt (maden SLET ikke noget særligt) og butikkerne alt for dyre. Vi kiggede efter fødselsdagsgave til Janus, men uden held. I stedet kørte vi hjem igen.

Billeder fra motorshow:

IMG_2719 IMG_2723 IMG_2728 IMG_2729

Lørsdagsslik/-sodavand i stuen til gamle Disney film efter aftensmad:

IMG_4476 IMG_4477

Her til aften tog vi på en af de lokale restauranter, Oregano. Italienske pizzaer og pastaretter – mums. Vi havde Det gamle ægtepar med som startede en diskussion om, hvorvidt det var lamper eller lanterner, som restaurantens personale satte ud på bordene, da det blev mørkt. Janus stoppede hurtigt polemikken ved at fastslå, at det var lanternelamper. De to stridende parter accepterede og flyttede fokus tilbage til hver deres tallerkenen. Madro. Rart.

IMG_4479

L har fået sig endnu en lillebror. Den mindste i flokken, lille M. Hun aer og kysser ham og udbryder: “Nøj, hvor er han nuttet, manner!” Han nyder det. Hvis ikke han lige kan se hende, kan vi høre, at han kalder: “Lille, Lille! Hvor er Lille?” Det er så sødt.

IMG_1240 FullSizeRender

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s