Pynte og pakke

Vi pyntede op til jul i går. Jeg tror ikke, at vi har fået pakket julestemningen med i den brune papkasse fra DK, for jeg kunne slet ikke finde den. Nisser, engle og glitter-kugler passer bare ikke sammen med sol, blå himmel og tredive grader udenfor. Det hjalp lidt, at jeg satte julemusik på. Hvis ikke jeg kommer i julestemning hernede, er det godt at tænke på, at vi flyver til DK på juleferie d. 19. dec. Her må kulde, mørke og stearinlys gøres deres til, så julehumøret indtræffer hos undertegnede.

Jeg havde hjælp af denne lille søde nisse:

IMG_4844

Og denne skønne pige, som improviserede Oldemors hjemmehæklede bordløber som halstørklæde. Ja, hvorfor ik?

IMG_4842

Det er altid spændende at stikke hovedet ned i den store julekasse og hive pynt op. Der er julepynt fra dengang og nu. Hvert år kommer der nyt til. Enten hjemmelavet eller købt. Se lige det her nissepar, som L lavede i Hyldehaven sidste år:

IMG_4855

 

Nissesokkerne blev hængt op. Mon ikke nissen er flyttet med til Dubai?

IMG_4850

 

Her til eftermiddag blev det så tid til at pakke. Vi tager nemlig på en lille ferie til Qatar de næste fire dage. En martyrdag og et par helligdage har givet Janus fri fra arbejde, og vi var enige om, at det skulle udnyttes til en lille getaway. Vi ses!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s