Hello Denmark!!

Kuk kuk – her er jeg.

IMG_2775

I A380’eren på vej nordpå. Med gratis wifi og derfor blogskrivende. Det føltes rigtig godt at være på vej.

På vej til at mærke nordens vinterkulde.

På vej til at kramme livet ud af familie og venner.

På vej til at sætte tænderne i et stykke rugbrød med leverpostej og rødbede.

På vej til dage fyldt med samvær, hygge, fest, kærlighed og – find selv på mere …

I morges stod vi op kl. 04.30 og tog tøj på og spiste morgenmad. Jeg tog sengetøj af på alle sengene og smed en vask over med håndklæder. Dammii låser sig ind senere i dag og lægger rent sengetøj på og hænger håndklæderne op. I nat tjekker der nemlig en familie fra Trekroner ind i Townhouse 930. Vi har lavet et såkaldt husbytteri med dem. Min veninde S formidlede kontakten for et par måneder siden for os. Familien havde været i Dubai før, men kun fire dage og ønskede at komme på ferie der igen. Vi skal bo i deres hus i Trekroner. Den sidste uges tid har vi haft travlt med at gøre vores hus klar. En håndvask på badeværelset ovenpå var stoppet. Lyset i mellemgangen virkede ikke. Oprydning i køkkenskabe og afvaskning af havemøbler. Saml-selv-plastikjuletræet skulle findes frem. Rutebeskrivelse mellem lufthavn og Green Community (da taxaerne jo har super svært ved at finde vej, hvilket stadig INGEN mening giver for mig) og en ”manual” til tv, gaskomfur m.m. skulle forfattes. Vi håber, at familien finder sig til rette i huset og får en rigtig god ferie i Dubai.

Nu bliver det spændende at låne huset i Trekroner. Vi glæder os til at fiske nøglen frem under urtepotten og dumpe ned i sofaen – for vi er lidt trætte (kan I fornemme min underdrivelse?).

I flyveren klarer ungerne de mange timer til UG. L har sovet en times tid, og ellers er hun underholdt af de mange film på skærmen foran sig. Den første film hun så var Frozen. Selvfølgelig.

M sover lige nu. Kollapsede til ”Langt ude i skoven” i fars arme. Efter et ton hvidt brød/kiks og krummer overalt i selskab med McQueen fra Cars kunne han ikke mere.

IMG_2767IMG_2771IMG_2772IMG_2774

 

Der er en time tilbage af vores flyvetur, så jeg vil slutte nu. Jeg holder ferie fra bloggen, så på genlæs til januar. Og rigtig glædelig jul og godt nytår til alle derude!

Ovenstående skrev jeg i formiddags, men da jeg ville udgive blogindlægget i 10 kilometers højde var wifi alligevel ikke kraftigt nok. Så I må overleve et par timers forsinkelse.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s