En sløj Peter Pedal

Peter Pedal sidder ved siden af mig i sofaen og skiftevis propper vindruer i munden og trykker på Ipadens fedtede skærm. En lille hånd lister sig op ad min hals og finder min hestehale. M elsker at nulre hår – især når han er træt og syg. Begge dele har ramt ham lige nu.

Hele ugen har læsning været i særlig fokus i The Childrens Garden og som afslutning på temaet skal eleverne i dag være klædt ud som deres yndlingskarakter. Derfor har M abekostume på. Han var svært skuffet i morges, da jeg afslørede for ham, at han ikke skulle i skole. Termometeret var ikke rødglødende, men stadig over de normale 37 grader. Så eneste repræsentant i TCG fra Townhouse 930 blev Elsa. Men sikke en repræsentant! Med blå øjenskygge, fletning, glimmerkjole og sommerfugle i maven. Og et kæmpe smil!

IMG_3853

L er startet til svømning. Det har vi længe tænkt på, at hun skulle. Hun bruger stadig badevinger og er bestemt ikke vild med at få hovedet under vand. Med en pool mindre end 50 meter fra hjemmet og sol med blå himmel de fleste af årets 365 dage skriger det til himlen, at barnet bør lære at svømme. Da så min veninde C meldte sin søn til svømning hos en svømmelærer som underviser i vores lokale pool, var det nemt at lade L være med. Det er en kæmpe succes. L og C’s F går sammen – kun de to, og de får vildt meget ud af den halve times træning om ugen. Sidste mandag var L helt uden badevinger ude på det dybe område af poolen – tryg og glad. Svømmelæreren er erfaren, tålmodig og har hurtigt læst, hvilken tilgang hun skal møde de to børn med.

Her går L hånd i hånd med M. Han leger på det lave område i poolen, imens hun får undervisning. Bagefter får hun både stjerne og haj for indsatsen.

 

I tirsdags var det Janus og jeg som tilbragte formiddagen hånd i hånd. Et af de sjældne øjeblikke uden børn, hvor vi bare var os to. Kærester. Fokuseret om at samtale uden at blive afbrudt. Det skulle selvfølgelig foregå på en af mine yndlingscaféer her i Dubai – nemlig Roseleaf Café som er beliggende i Dubai Garden Center. Inden vi kunne nyde denne her lækre frokost (mangosmoothie med spinat og rugbrød med kalkunbacon og smeltet brie):

IMG_0574

… købte jeg lige fødselsdagsgave til min lillebror, som for nylig fyldte rund:

IMG_0576

Han ved ikke andet, end at han skal sætte kryds i kalenderen d. 20/8. Og så må han i øvrigt også gerne glæde sig!

Vi fik også bestilt det store billede af M, som vi har haft planer om i så laaang tid. Fotografen Terhi tog billedet af M i efteråret, og nu kan vi endelig få M op at hænge ved siden af L.

Janus henter billedet i dag efter arbejde. Jeg glæder mig til at se resultatet.

Go’ weekend derude, når I kommer dertil.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s