Åbent brev

Kære Mynte

Tak for en dejlig dag i det nordjyske sammen med dig, din lillesøster, din mor og far. Du og L skulle lige bruge lidt tid på at se hinanden an, da vi ankom i formiddags, men efter tyve minutter legede I sammen, som om I aldrig har været adskilt. Trampolinen var sjov at hoppe på og bolden svær at kaste med. M var nogle gange det irriterende tredjehjul, som blandede sig for meget i jeres leg og andre gange en vigtig medspiller (kyssefanger). I legede prinsesser, tegnede på tavlen og masser af andet, som jeg ikke ved hvad var, fordi jeg havde travlt med at drikke kaffe og snakke med dine søde forældre.

Du viste os Østerådalen og alle dens skatte. Små livlige frøer, (døde) muldvarper i græsset, travle ænder og et vredt svanepar. Vi fangede fisk med de farverige fiskenet og kiggede på dem i syltetøjsglassene.

L lærte dig det engelske ord for frø, og du fortalte om en børnelokker ved klatretræet. I suttede fingrene rene for muffinskrummer og spiste aftensmad sammen på et tæppe på terrassen.

I grinede, snakkede, legede, blev lidt uvenner og sagde undskyld til hinanden. I holdt i hånden på vej hjem fra åen, og det var lidt svært at sige farvel, da I skulle skilles. For hvornår ses I næste gang? Går der et helt år eller måske endnu længere tid? En uoverskuelig tidshorisont (det ord må din mor eller far lige forklare dig), som du og L ikke kan forholde jer til. Det skal I heller ikke. I skal leve i nuet lige indtil næste gang I ses.

Og indtil da får du her et par billeder, som kan minde dig om jeres (og vores) dejlige dag sammen:

IMG_7328

IMG_7334

IMG_7343

IMG_7366

IMG_7392

Kærlig hilsen Joanna og familie

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s