Undskyld, men vi bliver lidt forsinkede

I lørdags kl. 13.15 var det seks år siden L kom til verden.

IMG_0549

Dagen før vores departure til Danmark. Og dagen efter den første dag i en 11 uger lang sommerferie. Vi fejrede hende præcis, som hun ønskede det. I vandland. Lego Water Park.

Aftenen før havde Janus og jeg planlagt vores besøg. Vi undlod at købe billetter til parken på internettet, fordi jeg tænkte, at L måske ville komme gratis ind i anledningen af hendes fødselsdag (bemærk jeg tænkte – Janus var ikke overbevist). Vi kunne ikke læse noget om sådan et tilbud på hjemmesiden, men med en billetpris på 195 AED pr person var det forsøget værd. Parken åbnede kl. 10.00, og det var vores intension at stå klar kl. 9.55 ved indgangen, som nogle af de første gæster. Vi ville gerne bruge hele dagen i vandlandet og få det maksimale ud af vores billetter.

Kl. 9.15 pakker jeg badetøj og håndklæder. M’s svømmebriller mangler. Jeg leder på hylden med badetøj og i badeværelset blandt pool-legetøj. Uden positivt resultat. Det hjælper heller ikke, at Janus kigger samme steder. Jeg konstaterer, at vi må have glemt dem ved poolen, da ungerne var til svømning i onsdags. Kl. 09.38 drejer vi ind på parkeringspladsen på Gardenia Lane, hvor poolen ligger. Vi vil lige se, om vi kan finde dem, før vi investerer i et par nye. Og de er der! Svømmebrillerne ligger på livredderens bord i dittos rum. Som er låst. Livredderen møder først kl. 11.00. Jeg spørger manden, som er ved at rense poolen, om han har en nøgle til det aflåste rum. Han svarer en masse, men jeg forstår kun et ord – heldigvis det vigtigste – ”security”. Kl. 09.52 kører vi de få hundrede meter tilbage til gaten og kontakter security. De sender en mand med en nøgle hen til poolen. Tak. Retur med os og tage imod brillerne. Kl. 10.03 kører vi endelig af sted mod parken.

Kl. 10.29 ankomst. På parkeringspladsen. For Lego Water Park ligger i området Dubai Parks and Resorts og det er stort. KÆMPESTORT. Derfor skal vi efter at have parkeret egen bil med et såkaldt bus-tog, som kører os ind til parken. Luftfugtigheden er høj og varmen ulidelig. Bus-toget lader vente på sig, og da det endelig kommer, ser vi til vores skuffelse, at det er åbent.

IMG_5338

Ingen airconditionen. Plastiksæderne brænder balderne gennem det tynde sommerstof, og vi får ikke pause fra de svedperler, som konstant samler sig på overlæben (og alle andre steder på kroppen).

IMG_5356

Ved parken laver jeg en typisk travl-Joanna-på-ukendt-sted-manøvre. Janus hader, når jeg gør det. Uden at vide præcist, hvor jeg skal hen, og uden at stoppe op og undersøge det, trækker jeg resten af familien over mod indgangen. Hovedet under armen. Jeg har kun en ting på hjernen, og det er nedkøling. Ved indgangen bliver jeg afvist. Man kan ikke købe billet her. Tilbage langs bygningerne mod de billetluger, som jeg havde overset. Her opdager vi til vores overraskelse, at billetterne er dyrere end på nettet. Selvfølgelig! Og vi får også vished om, at L ikke kommer gratis ind. Flere familier omkring lugerne står med telefonerne fremme. Man kan spare 35 AED pr billet ved at købe billetterne over nettet. Vi inspireres og Janus hiver sin IPhone frem. Kl. 11.03 får han en sms om at beløbet er trukket på kontoen, men ingen mail med billetterne. Vi traver tilbage til indgangen igen overbeviste om, at Janus vil modtage mailen imens. Men det gør han ikke. Og nu starter et maraton i disciplinen at-vente-i-hed-ørken-med-udsigt-til-nedkøling-i-form-af-legovandland lige foran snuden. Handikap: to børn på tre og seks år. Jeg har aldrig været deltager i noget lignende før. Mailen lader vente på sig. Tiden går. Og vi gennemblødes af sved. Janus må udgå og rykker over til billetlugerne for at prøve mail-udeblevet-spørg-araber-om-hjælp-disciplinen. Jeg forlanger timeout og henter vand til ungerne. De er ved at omkomme af hede. Imens lykkedes det Janus at gennemføre – langt om længe – og kl. 11.41 smider vi endelig vores kroppe til afkøling i Lego Water Park. Phew!!!

DCIM100GOPROGOPR1255.

(Glad fødselsdagsbarn klar til affyring!)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s