Antonym til anbefaling

Vores forlængede weekend i anledningen af muslimernes Eid-al-Adha i Umm Al Quwain blev vellykket. Og det til trods for den chokerende trafikulykke, vi var involveret i på vej derop og det faktum, at hotellet vi havde booket, vidste sig at være a dump. Som J – den mandlige halvdel i vores vennepar familien M – kommenterede, da vi indtog poolen; ”De damer! Denne her gang, har I simpelthen været for nærige!” Han hentydede til os – N og jeg – som i fællesskab havde besluttet, hvilket hotel vi skulle bo på. Og indrømmet, de to nætter med all inklusive havde også været billige, vi burde nok have studset lidt over det og læst et par anmeldelser eller tre på TripAdvisor. Men vi var i sidste øjeblik med bookningen og bare lettede over og glade for, at vi overhovedet havde fundet et sted med ledige værelser.

På hjemmesiden lokkede Flamingo Beach Resort med udendørsbar, bådtur i turkis vand og udsigt til frodig mangrove. Og billederne af hotellet stod pivskarpe i farverne med pæne og rene værelser. Enten er de taget for mange år siden eller også er der en webdesigner, som har brugt sit kursus i photoshop.

Hotellet – foreviget af Janus – i al sin pragt og smukt beliggende mellem et par ufærdige bygninger og en industrihavn;IMG_5738 (1)

 

Da vi stod ud af taxaen gav den høje luftfugtighed os en drivvåd lussing. Det skal selvfølgelig ikke ligge hotellet til last, at vi var kørt halvanden time nordpå for at undslippe den værste varme og så i stedet blev omsluttet af den værste luftfugtighed. For at kunne trække vejret almindeligt igen hoppede vi selvfølgelig i hotellets pool, og dét skal hotellet til gengæld tage skraldet for. Poolen var på inden måder kølig. Overhovedet. Hverken i den lave eller den dybe ende. Heller ikke ved vandoverfladen eller nede på bunden. Ingen steder! Det var som at læne sig tilbage i et varmt karbad. Her erstattedes de røde rosenblade blot af højtrøstede hotelgæster, den syrenduftende sæbe af kløende klor, lokumsbrættet med laminatbeklædning af plettede plastikstole … osv. Jeg kan sagtens blive ved. Men jeg tror, at I fornemmer budskabet. Og det var ikke kun os, som led under luftfugtigheden. Væggene på værelserne drev med vand. Sengegærdet havde fugtskader rundt i kanten, og gulvtæppet hang til tørre udenfor i al den tid, vi var der. Det var kun behageligt at være på værelset, hvis airconditionen stod på 16 grader. Det betød, at når vi skulle i det våde (!) badetøj, måtte vi gå ud af rummet med L og M, fordi de frøs så meget. Generelt fremstod hotellet beskidt, falmet og nedslidt. En halv stjerne. Kan man gi’ det?

Lige så ringe rengøring og service vi oplevede på hotellet, lige så underholdende og hyggeligt var det selskab, vi befandt os i. Familien M var grunden til, at turen blev vellykket. Et par bådture ud i bugten og lidt snorklen efter eremitkrebs og andet liv på havbunden trak heller ikke ned. Men de to døgn fyldtes af leg, spil og samtaler – ja, i det hele taget storfamilietendenser med familien M. Jeg fraråder klart et ophold på Flamingo Beach Resort, men det sidste beskrevet her – det kan varmt anbefales!

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s