Janus

Jeg hedder Janus. Jeg besluttede for snart 9 år siden, at jeg ville være Air Traffic Controller eller – som det hedder på dansk – flyveleder. Jeg startede på flyvelederskolen i Malmø januar 2010, og da jeg var færdig der i slutningen af april 2011, skulle jeg efter planen have været færdiguddannet i København. Af forskellige årsager blev det ændret, og vi endte i Aalborg. På dette tidspunkt var “vi” kun mig, Joanna og Lilly i maven.

Vi boede næsten 4 år i Aalborg, og det var en god oplevelse: vi fik venner, to børn, skabte et hjem og blev begge dygtigere inden for hver vores fagretning. Dog var opholdet i Aalborg også en udfordring, bl.a. fordi ingen af os havde noget forhold til Jylland og heller intet familie derovre.

I efteråret 2014 blev vi enige om, at ville prøve noget nyt – nemlig selv beslutte, hvor vi skulle bo, og hvad vi skulle bruge vores tid på. Vi havde allerede prøvet at starte forfra en gang før – i Aalborg – derfor virkede det ikke så skræmmende at skulle gøre det igen. Jeg søgte arbejde i Dubai Approach. I januar bestod jeg de test, som arbejdet krævede, og jeg kunne ringe hjem til Joanna og fortælle, at vi skulle flytte til sandkassen.

Grundet indkomststrukturen i UAE er vi så priviligerede, at Joanna kan vælge ikke at arbejde. I stedet giver hun vores børn den tid, vi mener, de skal have sammen med os, mens de er små.

Jeg nyder vores liv her i Dubai med et spændende arbejde, masser af tid med den lille familie og alle de oplevelser vi får her.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s