Joanna

Mit navn er Joanna. For snart tre år siden købte jeg et domæne hos WordPress og oprettede bloggen her. Anledningen til dette var, at min mand, Janus havde fået job i Dubai og vi skulle flytte hertil. Bloggen er tænkt som et lille kighul ind i vores dubaiboble – et sted, hvor venner og familie kan følge med i vores tilværelse som expats i Dubai – på godt og mindre godt.

Janus er flyveleder og blev tilbudt job ved Dubai Approach april 2015. Vi havde i fællesskab taget beslutningen tilbage i efteråret om, at han skulle søge stillingen. Jeg var udfordret i mit job efter endt barsel med vores andet barn. Den – på det tidspunkt – helt nye folkeskolereform, klasselærerrollen, to små børn og al familie bosat på Sjælland (vi boede i Aalborg) gjorde min hverdag maks presset på en – i længden – uholdbar måde. Jeg var ked af at aflevere ungerne til lange dage i institution og gå glip af en masse samvær med dem.

Jeg er oprindelig fra Holbæk på Sjælland. Opvokset i et bofællesskab i udkanten af byen med mor, far og lillebror. Vi har igennem hele min barndom rejst meget – mest kør-selv med telt i Europa. Da jeg mødte Janus, var han med på at fortsætte tendensen –  dog blev bilen skiftet ud med fly og teltet med hostels og hoteller. Vi elsker at opleve andre kulturer og møde nye mennesker. Lige så klicheagtigt som det lyder, lige så rigtig er det for mig at to travel is to live.

Derfor var jeg topmotiveret for at skifte Danmark ud med Dubai. Lejligheden ud med hus. Jobbet ud med mere tid sammen med vores børn. Vi kom hurtigt af sted (den stilling som Janus søgte var ledig fra juni, men pludselig ville de gerne have, at han startede i april i stedet for), og det var en kæmpe omvæltning at flytte til så anderledes et land.

Nu har vi boet her i tre år, og vi er glade for det. Vi ved ikke, hvor lang tid vi skal være her, det må fremtiden vise.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive her på bloggen eller på mail: joanna_ulstrup@hotmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s