Magne

Yngste medlem af familien er Magne, som er fra august 2013. Han er navngivet Magne ved fødslen, men har dog efterhånden opbygget en portofolio af alias’er. Det her er nogle af de mest brugte: Lille M, Mouse, Mavsen, Mavsemusen, Maximillian.

Magne er åben og udadvendt. Han elsker, at der sker noget omkring ham. Han ser kun nye mennesker an i kort tid, før han fortæller dem, at han har fået nye solbriller, viser dem et sår på benet eller et stykke legetøj. Han har svært ved selv at mærke, hvornår han er træt og skal have hjælp til at slappe af. Hvis ikke han får det, drøner han rundt og bliver mere og mere vild i sine lege og sværere og sværere at få kontakt med.

Når han leger bruger han sig selv meget fysisk med store armbevægelser og løb. Høje lyde og nogle gange farlige handlinger. Men han kan også være koncentreret og sidde stille. Det er han især, når han lægger puslespil og læser bøger. Sidstnævnte ELSKER han. Med rynkede øjenbryn kigger han meget fokuseret på billederne og “læser” bøgerne selv.

Lige så vild og impulsiv Magne kan være – lige så følsom kan han også være. Han er kærlig og giver mange krammere. Han fortæller, at han elsker os. Kys mig her og knus mig der og “Det er hyggeligt, mor”, siger han. Mange af de gæster – venner og familie – som vi har haft på besøg, har fået Magnes kærlighed at høre og føle. Han er så gavmild med den.

Magne går i KG1 på Greenfield Community School. Her øver han sig i at lære alle de sociale spilleregler, som er nødvendige for at begå sig i et fælleskab. Han snakker og forstår engelsk. Desuden undervises han i tysk, arabisk og musik. Tysk er han særligt begejstret for. Han synger de sange, han har lært, med høj og tydelig stemme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s